Koningstal Infracare

Koningsstal InfraCare. Een ingenieursbureau gespecialiseerd in het inrichten van de buitenruimte. Civieltechnische en cultuurtechnische disicplines combineren we met kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en landschappelijke vormgeving.

INTRO | Contact | Route | Copyright | Disclaimer & privacy
home » route

Route

Het adres is:
Orgelzaal Booy,
Daalmeerpad 13
1827 GN Alkmaar-Noord

Routebeschrijving naar Alkmaar vanuit het noorden: 
Komend vanuit Den Helder gaat u vanaf de N9 bij Schoorldam de ophaalbrug linksaf het kanaal over, dat is richting Warmenhuizen/Koedijk.

Na de brug slaat u na ca. 100mtr. naar rechts af richting Koedijk. U rijdt na enkele kilometers de lintbebouwing van Koedijk binnen en na enkele honderden meters moet u linksaf slaan de Nauertogt in, richting Broek op Langedijk.
Deze rijdt u uit tot de N245 en gaat daar naar rechts, richting Alkmaar. Vervolgens neemt u daarna de eerste afslag Daalmeer-noord, naar rechts de Laan van Tata in. 
Direct daarna volgt een rotonde waar u de eerste afslag op neemt, dus gelijk rechtsaf gaat de Laan van Keulen in. U neemt vervolgens de tweede afslag links en rijdt de Aletta Jacobsstraat in.
Let er wel op dat u vanaf de Laan van Keulen WEL de Aletta Jakobsstraat in rijdt want enkele routeplanners en TomToms zullen dit waarschijnlijk afraden...  u bent toe aan een nieuwe versie.
Aan het eind is een T-splitsing waar u rechtsaf gaat, en kort daarop aan het eind weer rechtsaf het fietspad op, waarna u dus eigenlijk weer een klein stukje terugrijdt.
Aan het eind van dit -doodlopende- pad vindt u onze zaal. Parkeren in het gras is toegestaan,  liefst haaks parkeren. 

Komend vanuit Schagen rijdt u over de N245 richting Alkmaar. U rijdt de Geestmerambacht en de afslag Koedijk voorbij tot u de eerstvolgende afslag Daalmaar-noord tegenkomt, daar gaat u rechtsaf de Laan van Tata in.
Verder volgt u de beschrijving komend vanuit Den Helder.

 
 

Routebeschrijving naar Alkmaar vanuit het zuiden.
Komend via de A9 houdt u rechts aan richting Den Helder en u komt dan op de de rotonde (Kooimeerplein).
Deze neemt u driekwart en vervolgt de randweg links om Alkmaar, dat is de N9.
U neemt na enkele kilometers de afslag naar rechts, dat is de N245 richting Schagen.
U rijdt door tot de 4e afslag, Daalmaar-noord, en gaat linksaf de Laan van Tata in.
Direct daarna volgt een rotonde waar u de eerste afslag op neemt, dus gelijk rechtsaf gaat de Laan van Keulen in.
U neemt vervolgens de tweede afslag links en rijdt de Aletta Jacobsstraat in.
Let er wel op dat u vanaf de Laan van Keulen wel zeker de Aletta Jakobsstraat in rijdt want enkele routeplanners en TomToms zullen dit waarschijnlijk afraden...  u bent toe aan een nieuwe versie of een update.
Aan het eind is een T-splitsing waar u rechtsaf gaat, en kort daarop aan het eind weer rechtsaf het fietspad op, waarna u dus eigenlijk weer een klein stukje terugrijdt.
Aan het eind van dit -doodlopende- pad vindt u onze zaal. Parkeren in het gras is toegestaan, liefst haaks parkeren.Interkerkelijke Israel Werkgroep Alkmaar | Blaer 42 | 1831 AB | Koedijk / Alkmaar | info@israelwerkgroepalkmaar.nl