Koningstal Infracare

Koningsstal InfraCare. Een ingenieursbureau gespecialiseerd in het inrichten van de buitenruimte. Civieltechnische en cultuurtechnische disicplines combineren we met kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en landschappelijke vormgeving.

INTRO | Contact | Route | Copyright | Disclaimer & privacy
home » nieuws en actualiteit » ondersteunings- en bemoedigingsavond in alkmaar

Ondersteunings- en bemoedigingsavond in Alkmaar

Ondersteunings- en bemoedigingsavond in Alkmaar  voor Israelwerkgroepen in de regio

dinsdagavond 24 april 2012 in AlkmaarNoord
in Orgelzaal Booy, Daalmeerpad 13, 1827 GA Alkmaar

Vanuit het Israëlcentrum Nijkerk willen we graag in NH proberen de Israëlvrienden te bemoedigen en elkaar te ondersteunen met ideeën en informatie om in eigen omgeving voor Israël op de bres te staan. 
Mogelijk zal het jaarplan van ons hier in Nijkerk, Christenen voor Israël landelijk (wat we met jullie zullen delen) jullie behulpzaam kunnen zijn. We hebben elkaar heel hard nodig, in de toekomst en die begint vandaag, dat is ons wel duidelijk! 
We zijn te gast in Alkmaar waar sinds 2009 een Interkerkelijke Israëlwerkgroep werkzaam is en we zullen van hen horen hoe en waarom zij doen wat ze doen.

Mogelijk een bemoediging om met Israëlvrienden in uw eigen dorp/omgeving iets dergelijks te beginnen?

Als we letten op de tekenen om ons heen, is het wel duidelijk dat eindtijd en wederkomst van de Here Jezus dicht bij is. De druk op Israël van buiten èn binnen en de spanning onder de inwoners van Israël neemt steeds meer toe.
In dit verband noemen we de ontwikkeling van een nieuwe vervangingstheologie: de Palestijnse bevrijdingstheologie waarin zowel het Kaïrosdocument van de PKN als de instemming hiervan door de Evangelische beweging samen optrekken. We willen deze avond hier ook over spreken. 
Deze ontwikkeling geeft nog meer impuls aan de noodzaak van ons werk, onder christenen van ons land en vóór Israël. Om ons in te zetten in Nederland om Gods plan met zijn volk bekend te maken en om een bemoediging en troost te zijn voor zijn volk, daar en hier.Interkerkelijke Israel Werkgroep Alkmaar | Blaer 42 | 1831 AB | Koedijk / Alkmaar | info@israelwerkgroepalkmaar.nl